Entradas

Mostrando entradas de noviembre, 2014

Ja et pots fer fan de la pàgina de FACEBOOK.

Imagen
Hola! Ja us podeu fer fans de la PÀGINA de Facebook. PÀGINA DE FACEBOOK Rebreu comentaris, noticies, i els millors articles relacionats amb l'amor, la parella i la psicologia en general.

Què pasa si jo jugo a la Champions i el meu company a la lliga municipal o regional?

Imagen
Mails d'amor. 30/11/2014 Escolta aquí. Mails d'amor. A vegades les diferències amb la nostra parella són abismals. En aquesta ocasió una oïent ens planteja aquest dilema...què fer davant certes dificultats? L'amor ho guanya tot, però de vegades ens equivoquem o l'amor no és prou sòlid o prou verdader. En ocasions aprenem del dolor que ens provoquen certes relacions. No tinguem por. Anar en contra de la realitat és en si mateix doloros. Gràcies per al teu e-mail. Sempre aprenc molt dels vostres testimonis. Amb estimació: Joëlle Cervera.

Si la nevera està buida què pasa?. Mails d'amor

Imagen
Mails d'amor. 29/11/2014 Mails d'amor. 29/11/14 Si et trobessis la nevera buida què faries? Aniries a comprar? demanaries menjar o aniries al restaurant. Doncs, segurament dependrà de les nostres circumstàncies, de la nostra història personal, etc. Lluny de proclamar un amor carrincló, només dir que l'enamorament no és relaxa, finalitza i troba un camí més bonic i millor: L'AMOR!!!! Un oient ens recomana una cançó: "Al darrera de la nevera" del grup Conxita. Gràcies per la sugerència! Cançó: al darrera de la nevera. Conxita Amb amor: Joelle Cervera

Mails d'amor. La inseguretat després d'una infidelitat.

Imagen
Mail 23/11/2014 "Que el dolor no es reprodueixi" Jordi Llavina. Com superar un dolor tan gran com el d'esser enganyat? Expressar el dolor i convertir-lo en una altra cosa ens allibera. Ensenyeu les vostres ferides de guerra us farà forts. Expresseu els vostres defectes i es converitaran en virtuds! Coral et recomano una pel·lícula per a que veguis que el dolor s'ha de convertir en una cosa més constructiva que en el sentiment d'inseguretat. Treballat i estimat i seràs més forta i podràs perdonar i estimar novament. Escolta el mail novament! La Coral es sent insegura

Mails d'amor. Una secció que m'omple.

Imagen
  Col·laborar en la secció dels mails d'amor de'n Jordi Llavina m'ha fet adonarme novament del poder de les paraules. Estar davant d'un poeta i al costat d'un periodista, et recorda que si el que volem dir té un significat i s'acompanya d'afecte, és en el 90% de les vegades la millor medicina per al cor.